Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Even voorstellen - Bernadette Nitert

Bernadette Nitert, 53 jaar, getrouwd met Wim Mulder en moeder van Loussanna (22) en Elea (18). Ik ben algemeen fysiotherapeut met een jarenlange ervaring in het begeleiden van zwangeren. Een leuke doelgroep die een grote verandering in hun leven doormaakt: moeder worden. Fijn om hen te begeleiden en te helpen met het sporten om een goede conditie en gezondheid te behouden. Iedere woensdagavond neem ik de groepen over van Elisabeth die momenteel met zwangerschapsverlof is.

Zelf maak ik ook een verandering in mijn leven door.Daar waar de 'sportdames' moeder worden en hun huis zich vult, wordt mijn huis leeg. Onze jongste dochter studeert en gaat op kamers en vliegt dus ook uit. Je begeleidt je kinderen naar zelfstandigheid en hupsakee, dan is het zover.

Meer tijd voor andere dingen hoor ik al roepen om me heen. Hobby's genoeg: fitness - Pilates - yoga - zwemmen - boogschieten op sportgebied.Bakken en koken (en opeten) op culinair gebied.Verder hou ik van lezen en heb een brede interesse in veel onderwerpen, waaronder essentiële olie.

Dit ben ik in een notendop.

Naar nieuwsoverzicht
Bernadette Nitert
Bernadette Nitert