Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Even voorstellen Dieuwke Botschuijver

Mijn naam is Dieuwke Botschuijver – Sellmeijer en woon samen met mijn man, twee kinderen en twee honden in Amerongen. Naast het wandelen in het bos met de honden, verzorg en rij ik mijn verzorgpaard.

Na mijn opleiding fysiotherapie ben ik direct aan het werk gegaan in Maarn, waar ik 16 jaar heb gewerkt.  Ik heb mij gespecialiseerd als bekkenfysiotherapeut en maak graag het onbespreekbare bespreekbaar. Want voor veel mensen zijn klachten in het bekkengebied moeilijk te bespreken, maar goed te behandelen.

Omdat ik het fijn vind om het menselijk lichaam in beweging te zetten en het leuk vind om met anderen te oefenen, heb ik de cursussen ZwangerFit en Perfect Pilates gevolg. Dit heb ik vele jaren met plezier gegeven.

In 2013 heb ik de Allround Opleiding Handtherapie in Utrecht afgerond.

De combinatie van bekkenfysiotherapeut en handtherapeut vind ik heel bijzonder. Want klachten in beide gebieden beperken de mens enorm en een klacht aan de hand of in het bekkengebied is heel persoonlijk en intiem.

In 2019 heb ik de cursus voor Dry Needling in het bekkengebied gevolgd om bekkenklachten nog beter te kunnen behandelen.

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam in deze praktijk en vind het fijn om met meerdere disciplines samen te werken, zodat de patiënt de beste zorg krijgt die hij of zij verdient.

September 2022 zal ik starten met de opleiding voor kinderbekkenfysiotherapie, zodat ik in de toekomst ook deze patiëntengroep en de ouders / verzorgenden kan helpen.

Naar nieuwsoverzicht
Dieuwke
Dieuwke