Even voorstellen - Anouk Tigchelaar

Ik ben Anouk Tigchelaar en woon in Lunteren. Sinds begin maart 2016 vervang ik voor de bekkenfysiotherapie Elisabeth van der Spek i.v.m. haar zwangerschapsverlof. Dit is tevens ook mijn aanvullende stage voor mijn laatste jaar bekkenfysiotherapie.

In 1999 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sindsdien werkzaam geweest als fysiotherapeut in verschillende praktijken in Gelderland. Sinds 2009 heb ik een vaste aanstelling in een particuliere praktijk. Al heel mijn leven heb ik een grote interesse in hoe mensen bewegen, waarom ze bewegen of juist niet bewegen. Dit mag ruim gezien worden.

De reden om me te specialiseren tot bekkenfysiotherapeut is dat veel klachten die met de bekkenbodem, bekken en lage rug te maken hebben te éénzijdig worden bekeken. Vaak wordt één enkel aspect bekeken. Terwijl het bekken, lage rug en de bekkenbodem een grote invloed op elkaar hebben. Het is één geheel en als er iets niet klopt, kunnen de meest ingewikkelde en/of vervelende klachten ontstaan. Bovendien heeft de bekkenbodem alles te maken met hoe je je voelt: emoties. Hoe verwerk je je emoties? Hoe ga je met spanningen om? Hoe sta je als mens in het leven?

Ik ben getrouwd en een trotse moeder van twee prachtige dochters van 9 en 6 jaar. Ik ben stapel gek op dieren. Mijn hobby`s zijn: honden trainen vanuit liefdevol leiderschap op een hondenschool in Ede, uren op de hei wandelen met mijn honden en paardrijden.

Terug
Anouk Tigchelaar
Anouk Tigchelaar