Master Geriatriefysiotherapie

Na drie jaar studeren mag ik, Maureen Jutstra, mijzelf ‘Master Geriatriefysiotherapeut’ noemen.

Tijdens mijn Masteropleiding heb ik veel geleerd over het onderzoeken en behandelen van patiënten met ouderdomsaandoeningen.

Het gaat hierbij om gewrichtsaandoeningen, dementie, COPD, hartfalen, beroerte,Parkinson en andere neurologische aandoeningen. 

Binnen de geriatriefysiotherapie bieden we voor alle problematiek therapie op maat aan. De therapie varieert van o.a. looptraining, transfertraining tot begeleiding van ADL taken bij alle ouderdom gerelateerde klachten. Maar ook mantelzorgondersteuning, valpreventie en advies rondom veilig en functioneel bewegen hoort tot het aanbod van de geriatriefysiotherapeut. De therapie geven we zowel aan huis als in de praktijk. 

Met al deze opgedane kennis hoop ik samen met mijn collega’s geriatriefysiotherapeuten Linda en Merle (i.o.) al onze geriatriepatiënten in onze praktijk op een zo effectief mogelijke manier te kunnen helpen!

Wilt u meer weten over geriatriefysiotherapie in het algemeen of heeft u een specifieke vraag dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor Geriatriefysiotherapie heeft u in enkele gevallen wel een verwijzing van de huisarts nodig.
 

Terug
Master Geriatriefysiotherapie
Master Geriatriefysiotherapie