Nicole 30 jaar fysiotherapeut

Eén november j.l. vierde Nicole haar 30 jarig jubileum als fysiotherapeut. Zij werd door haar collega’s in het zonnetje gezet. Nicole studeerde 1 november 1990 af van de Internationale Academie voor Fysiotherapie in Utrecht.

Na een aantal waarnemingen in Nederland en Duitsland heeft zij twee en een half jaar in Marl, Duitsland gewerkt. Daarna keerde ze terug bij de praktijk waar zij haar laatste stage heeft gelopen, Praktijk voor Fysiotherapie Kroes en van der Toolen in Bennekom.

In 2001 startte ze samen met Bart het Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem en van Bergen, waar ze nog steeds met veel plezier werkt. In de afgelopen 30 jaar heeft Nicole zich gespecialiseerd in Sportfysiotherapie, Manuele therapie en Bekkenfysiotherapie. Sinds 2018 is zij verbonden als onderzoeker aan het LUMC en doet zij samen met Elisabeth onderzoek naar zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn. Zij is ruim 6 jaar voorzitter geweest van de monodisciplinaire zorggroep Regionale Organisatie voor Fysiotherapie Gelderse Vallei en is op dit moment voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie.

Terug
Nicole 30 jaar fysiotherapeut
Nicole 30 jaar fysiotherapeut