Uitbreiding WaterFit!

Inmiddels zijn we alweer 4 maanden gestart met WaterFit! De groep bestaat inmiddels uit 9 enthousiaste mensen. Het is een gemixte groep met mensen met verschillende lichamelijke klachten zoals fibromyalgie, artrose, reuma of geen lichamelijke klachten. Het warme water biedt een ontspannen manier van in beweging komen waarbij er zeker ook gewerkt wordt.

Bij voldoende animo willen wij binnenkort uitbreiden naar een 2e groep, aangezien de huidige groep nog maar voor 1 persoon plek heeft. Deze groep zal plaats gaan vinden voorafgaand aan de bestaande les op dinsdagochtend maar dan van 09.30-10.30uur.

Het is mogelijk een keer een proefles te mee te doen en u daarna eventueel aan te melden. Na aanmelding zullen wij een intake met u plannen om uw verwachtingen en medische gezondheid door te nemen. Op deze manier kunnen wij hier ook rekening mee houden tijdens de les.
 
Hierna kunt u eventueel instromen in de groep van 10.30uur (maximum is 10 per groep) of u op de wachtlijst laten zetten voor de groep van 09.30uur. Of u begint in de groep van 10.30uur en stapt bij start van de 09.30uur groep over.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!

 

Terug
WaterFit!
WaterFit!