Verandering in 2020

Vanaf heden komt er een einde aan een tijdperk voor ons. De afgelopen jaren hebben wij onze patiëntensdossiers in het systeem FysioRoadMap bijgehouden. Om diverse redenen hebben we er voor gekozen om in 2020 te starten met een nieuw systeem; FysioOne, onderdeel van Spot on Medics. De laatste maanden is er achter de schermen hard gewerkt om het systeem in de richten, de medewerkers te scholen en zoveel mogelijk te oefenen.

Op 2 januari zijn we ‘live’ en gaan de patiënten dit ook merken. Bijvoorbeeld doordat we gaan werken met een patiëntenportaal, waar de patiënt online een intake formulier en de vragenlijsten die passend zijn bij de klacht kan invullen. Dit wordt direct gekoppeld aan uw dossier zodat dit veel tijd scheelt in de eerste afspraak. Uw emailadres is voor dit systeem extra belangrijk, dus zodra dat wijzigt horen wij dat graag van u. U kunt er vanuit gaan dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan, zoals u dat van ons gewend bent.
Hoewel er gestreefd wordt naar een zo soepel mogelijke overgang, kan het voorkomen dat er in het begin nog wat dingen niet direct helemaal goed gaan. Wij vragen daarvoor u begrip. Wij hebben er als team in elk geval zin in en verwachten dat we zo nog betere zorg kunnen leveren aan u.

Wij wensen u een heel goed 2020 namens het hele team van Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem en van Bergen.

Terug
Verandering in 2020
Verandering in 2020