Wandelevenement

UITNODIGING

- Pijn in de benen bij het lopen?

- Kortademigheid tijdens het bewegen?

- Beperkingen in het bewegen door een chronische aandoening?

- Beperkt deze pijn of kortademigheid u in uw dagelijkse bezigheden?

- Uw wandelingetjes worden steeds kleiner en een uitje met uw partner, klein)kinderen is niet meer het feestje dat het zou moeten zijn?

Kom dan op:

zaterdag 7 september 2019 van 11:00 tot 13:00 uur

naar de Edese IJsvereniging te Ede.
Adres: Langekampweg 6,  6715 AV Ede. De inloop is vanaf 10.30 uur.
 
U zult op deze dag zien dat u niet de enige bent die deze problemen ondervindt. Op deze dag organiseren de aangesloten fysiotherapeuten van de netwerken chronische aandoeningen binnen Regio Gelderse Vallei en het ClaudicatioNet voor iedereen die te maken heeft met een chronische aandoening of Claudicatio Intermittens (oftewel etalagebenen) een wandelevenement. Dit is voor zowel de (ex-)patiënt, maar ook voor de betreffende familieleden, kennissen en vrienden.  Ook aan de (klein)kinderen is gedacht. Voor hen zal er een springkussen zijn.

Het doel van dit evenement is om buiten, op een gezellige manier, met elkaar te wandelen en daarmee de regionale bekendheid te vergroten van de verschillende netwerken.  Tijdens het evenement zijn ook leden van wandelverenigingen aanwezig en Sportservice. De bedoeling hiervan is om personen met een chronische aandoening of Claudicatio Intermittens kennis te laten maken met deze organisaties en kijken of er mogelijkheden zijn om de looptraining een vervolg te geven.

Komt u ook een kijkje nemen? Meld u aan op onderstaand mailadres voor 23 augustus 2019. U bent van harte welkom. Graag tot dan!

Voor meer info mail naar: claudicationetgv@hotmail.com of neem een kijkje op de website www.claudicationet.nl.

Terug
Wandelevenement
Wandelevenement