Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Wandel evenement

Zaterdag 22 april hebben we met patiënten en therapeuten een mooi stuk mogen wandelen bij De Beken. De dag was georganiseerd door Mandy. Zij is stagiaire bij Fysiotherapeutisch centrum van Bergen. Dit was een opdracht vanuit haar opleiding sport en bewegen.

De wandeling was onder begeleiding van natuurgids Wim. Om de dag nog af te sluiten hebben we genoten van een lunch bij Boscafe De Beken. dit is mogelijk gemaakt door Fysiotherapeutisch centrum van Bergen.

Mandy's ervaring

Ik heb deze dag ervaren als een leerzame en vooral geslaagde dag. Het begin was een beetje spannend maar naarmate de dag vorderde zakte de spanning af. Het weer was precies goed, zelfs wat warmer dan verwacht, dat is altijd fijn!  Verder heb ik veel nieuwe natuurweetjes geleerd van Wim tijdens het wandelen. Vanuit de deelnemers heb ik mee gekregen dat de wandelroute ondanks hun chronische aandoening goed te bewandelen was.
Eenmaal terug gekomen konden wij buiten in het zonnetje genieten van een lunch vanuit het boscafe "De Beken". Daarna werd de dag afgesloten en hebben alle deelnemers een wandelcertificaat in ontvangst mogen nemen.  Kortom een geslaagde dag.

Naar nieuwsoverzicht
Wandel evenement
Wandel evenement