Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Slank en Fit!

Vet snacken. Snoepen. Veel eten. Weinig bewegen. Vaak sluipen zulke gewoontes er langzaam in. Doe je daar niets aan, dan word je steeds dikker. Dat is niet zonder risico. Want je hebt meer kans op hart- en vaatziekten, diabetes en pijn in je gewrichten.

Wil jij weer gezond leren leven? Wat kilootjes kwijtraken op een goede manier? Doe dan onze groepscursus Slank en Fit!. In twaalf weken maak je kennis met verschillende vormen van bewegen. Ook vertellen we je hoe je het beste thuis kunt eten en bewegen.

Hoe ziet de cursus eruit?

Je doet de cursus onder leiding van een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige. We hebben kleine groepen en je bent alleen met mensen die net als jij willen afvallen. Dat heeft als voordeel dat je elkaar kunt steunen, aanmoedigen en ervaringen kunt uitwisselen.

De cursus is in onze praktijk. We hebben een grote oefenruimte met kracht- en cardioapparatuur. Kijk wel eerst of je wel mag sporten. Twijfel je daaraan, overleg dan met je huisarts.

Eerste gesprek

Voor je met de cursus begint, hebben we een eerste gesprek. Daarin nemen we samen met jou een paar vragenlijsten door en we doen verschillende lichamelijke testen. We wegen je, meten je vetpercentage en buikomvang en kijken naar je bloeddruk. Als we genoeg van je weten, maken we een oefenschema dat helemaal bij je past. Dat volg je tijdens de cursus.

Lessen en vervolgadvies

Je krijgt tijdens de cursus twee lessen per week. Elke week stap je bij ons op de weegschaal, zodat je precies weet hoeveel je afvalt. In de twaalfde week kijken we opnieuw hoe het met je is. We doen dan weer een paar lichamelijke testen en gaan na of je je doelen hebt bereikt. Je krijgt ook een vervolgadvies van ons.

Algemene informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Vul ons aanmeldformulier in. Je mag ons ook altijd bellen via T. 0318-575165.
Je kunt alvast kijken wat de kosten zijn en welke algemene voorwaarden gelden.