Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Babymassage

Je baby masseren is een leuke en liefdevolle manier om je kindje aan te raken. Je hebt alle aandacht voor je baby. Jij en je baby kunnen even helemaal ontspannen. Massage bevordert de bloedsomloop en de ademhaling, en het helpt mee om het maagje en de darmpjes van je kindje goed te laten werken. Bovendien is het goed voor de ontwikkeling. Want je zegt daarmee tegen je baby: "jij mag er zijn".

Cursus: voor wie?

In onze praktijk kun je een cursus babymassage doen. Ook opa’s en oma’s die met hun kleinkind willen komen, zijn van harte welkom.  De cursus is voor kinderen vanaf zes weken tot elf maanden. Tijdens de cursus leer je te letten op signalen van je baby. Als je die namelijk herkent, kun je er beter op inspelen.  De cursus geeft jou en je baby even een rustpunt. En dat is vooral fijn als je als werkende ouder een drukke agenda hebt. 

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Elke bijeenkomst duurt anderhalf uur. Je doet de cursus met maximaal vier andere deelnemers met hun kindje. Dus er is alle ruimte om je vragen te stellen.

We leren je diverse massagetechnieken die je ook heel makkelijk thuis kunt doen.
Daarnaast geven we je informatie over:

  • prikkels en aanraking
  • het herkennen van signalen bij je baby
  • til- en draagtechnieken
  • darmkrampjes
  • slecht slapen
  • overprikkeling en rust

Algemene informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Vul ons aanmeldformulier in. Je mag ons ook altijd bellen via T. 0318-575165.
Je kunt alvast kijken wat de kosten zijn en welke algemene voorwaarden gelden.