Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

MamaFit (YVLO- MamaFIT ®)

Net bevallen? Dan kun bij ons in de praktijk de bekende cursus YVLO- MamaFit doen. Je krijgt begeleiding van een bekkenfysiotherapeut die een geregistreerde YVLO-opleiding heeft gedaan. In de cursus is veel aandacht voor het bekken en de bekkenbodem. Je kunt vier tot zes weken na de bevalling al beginnen met de lessen en tot negen maanden na de geboorte van je kindje meedoen.

Eerste gesprek

Voor je aan de cursus begint, hebben we eerst een gesprek. Daarin nemen we een vragenlijst met je door en doen een paar lichamelijke testen. Heb je ZwangerFit niet gedaan, dan krijg je van ons ook een cursusboek. Daarin staat veel informatie.

Wat kun je verwachten?

MamaFit bestaat voor driekwart uit actieve lessen en voor een kwart uit theorielessen. Die theorielessen hoef je niet per se allemaal te volgen. Kijk gewoon welke onderwerpen je aanspreken en je iets aan hebt.

De actieve lessen duren een uur, de theorielessen een half uur. De opbouw van de actieve lessen zijn altijd hetzelfde: een warming-up, fitheidstraining , spieroefeningen (met veel aandacht voor het bekken en de bekkenbodem) en een cool down met rek-, bekkenbodem-, ontspannings- en/of ademhalingsoefeningen. Je maakt gebruik van fitnessapparatuur in onze oefenruimte of van kleine oefenmaterialen. Je volgt altijd je eigen trainingsschema.

Korting voor Icare

Ben je lid van de Icare-ledenvereniging? Dan krijg je 25 euro korting op de cursus als je minimaal tien lessen volgt. Kijk voor meer informatie de site van Icare.

Algemene informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Vul ons aanmeldformulier in. Je mag ons ook altijd bellen via T. 0318-575165.
Je kunt alvast kijken wat de kosten zijn en welke algemene voorwaarden gelden.