Toke Beeksma

(baliemedewerker)

Vanaf eind juli wordt de telefoon bij Fysiotherapeutisch Centrum regelmatig opgenomen door Toke.
That’s me.
Als nieuwe medewerkster versterk ik het balieteam met hun taken binnen de praktijk.

Vorig jaar zijn wij als gezin vanuit Noord Sleen verhuisd naar Bennekom. Daar hebben wij een mooie plek gekocht dat om enige renovatie vroeg na 20 jaar achterstallig onderhoud.
Na veel slopen, renovatie en wat nieuw bouwen woon ik nu met mijn man en mijn jongste zoon aan de Molenbeekweg. De oudste 3 kinderen studeren in de omgeving en komen regelmatig thuis voor een hap en een snap. Graag ben ik buiten in de tuin of in de stal, maar als de klok wordt verzet ben ik te vinden in de buurt van de houtkachel.

In de ruim 50 jaar van mijn bestaan ben ik op verschillende manieren betrokken geweest bij sport. Bij het turnen en zwemmen doordat de kinderen deze sporten beoefenden. Zelf ben ik actief (geweest) als hardloopster, fietsster, schaatsster, zwemster en als amazone.
De omgeving Bennekom, eigenlijk de hele Veluwe en Betuwe, nodigt uit om er lekker op uit te gaan. Dit doe ik dan ook regelmatig op de racefiets of op mijn paard.

Hoewel mijn achtergrond niet gerelateerd is aan fysiotherapie, vind ik het super leuk om bij Fysiotherapeutisch Centrum te werken. Je bent nooit te oud om te leren.