Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Handig om te weten over onze praktijk

Kom je voor het eerst bij ons? Dan willen we je graag vooraf wat informatie geven.

Als je komt met een rolstoel

In onze praktijk kun je prima met een rolstoel rijden. Je kunt je auto naast en voor de praktijk parkeren en als het nodig is, mag je je auto pal voor de ingang laten afzetten.

Ruimte praktijk​​

Onze praktijk lijkt misschien aan de buitenkant niet zo groot, maar we hebben echt de ruimte. Je vindt bij ons zes grote behandelkamers en een oefenruimte met trainingsapparatuur van honderd vierkante meter. Ook hebben we twee kleedkamers, diverse douches en een speciaal toilet voor als je met de rolstoel komt.
Kijk ook eens naar onze locatie bij Anytime Ftitness.

Behandelen op afspraak

Maak altijd vooraf een afspraak. Dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Dat kun je doen door te bellen tussen 8.00 uur en 17.30 uur naar T. 0318 – 575165 of ga als je toch in de buurt bent even langs bij onze baliemedewerker in de praktijk. Ook kun je  het afsprakenformulier invullen. Dan bellen of mailen wij je zo snel mogelijk terug en maken een afspraak.
Heb je een andere vraag, gebruik dan het contactformulier.

Wat we bieden

We hebben veel specialisten in huis. Daarom kunnen we veel zorg bieden. Wil je precies weten wat we allemaal doen? Kijk op 'onze diensten'

Wanneer zijn we open?

Je kunt bij ons van maandag tot en met vrijdag terecht. We beginnen doordeweeks elke morgen om 7.30 uur en werken op de meeste dagen tot halverwege de avond door (zie onderstaande tabel). Dat maakt dat je altijd wel een plekje kunt vinden om te komen. Zelfs als je veertig uur in de week werkt.

Maandag   7.30 - 21.30 uur
Dinsdag   7.30 - 20.00 uur
Woensdag   7.30 - 21.30 uur
Donderdag   7.30 - 21.00 uur
Vrijdag   7.30 - 18.00 uur

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij kunnen aan alle kanten reclame maken voor onze praktijk. En dat doen we natuurlijk ook wel stiekem hier en daar. Maar waarschijnlijk wil je veel liever weten wat onze patiënten van ons vinden. Je kunt het nakijken in het tevredenheidsonderzoek.

Onze locatie