Snel en Fit!

Sport je snel en fit!

Ben je jong? Wil je graag sporten, maar je hebt geen zin in suffe sporten? Wil je na een dag school je lekker helemaal uitleven en hou je van gezelligheid?
Dan is Snel en Fit! wat voor jou. Onder begeleiding van een fysiotherapeut ga je aan de slag met een trainingsschema wat bij jou past.

Ik zal je nog een paar redenen geven:

  • je hebt je eigen doelen gesteld en je traint deze met een persoonlijk oefenschema zodat je al snel resultaat zal zien
  • je sport met leeftijdsgenoten waardoor het natuurlijk erg gezellig is
  • en natuurlijk is het heel goed voor je lichaam

Nog een voordeel: Er is altijd een fysiotherapeut aanwezig, die je bij alles kan helpen als dat nodig is en ervoor zorgt dat alles veilig gebeurt.

Wat is Snel en Fit?

Snel en Fit! is voor iedereen tussen 10 t/m 14 jaar. Hier mag van afgeweken worden in overleg met de begeleidende fysiotherapeut. Waarschijnlijk herken je het wel: je komt uit school en moet huiswerk maken. Daarna even ontspannen, maar dat is vaak achter de computer. Niet heel veel beweging dus. Doordat je soms te weinig beweegt zal je wat eerder moe zijn, kan je met gym niet iedereen meer bijhouden en zie misschien je dat je wat dikker wordt. Sporten is dan een heel goed idee! Het is alleen wel lastig om dat in je eentje op te pakken.Daarom hebben wij nu Snel en Fit! Je kunt sporten samen met andere mensen van jouw leeftijd. Erg gezellig en ook nog eens goed voor je lichaam! Er is altijd een fysiotherapeut bij, waaraan je al je vragen kan stellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat je deelneemt aan de groep word je eerst getest. Dat betekent dat we kijken hoe het met je lichaamsconditie staat. We vragen ook wat jij graag wilt trainen. Dat kunnen bijvoorbeeld je armen zijn om spierballen te krijgen of je rugspieren, omdat je daar af en toe wat last van hebt. Of je conditie, omdat je nog steeds je broer met hardlopen niet bij kan houden. En zo kun je van alles bedenken. Als we die testen hebben gedaan, wordt er een persoonlijk trainingsschema voor je gemaakt waarmee je zelf aan de slag gaat. Daarnaast doen we veel dingen met de hele groep omdat dat gezellig is maar ook heel leerzaam. Na 12 weken wordt je opnieuw getest. Zo kun je mooi zien hoe goed je vooruit bent gegaan. Aan de hand van de uitslag wordt er een nieuw oefenschema voor je gemaakt, waarmee je verder kunt.

Algemene informatie

Meer informatie vindt u op de pagina's Cursusduur en kosten en Algemene voorwaarden. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen via 0318-575165 of stuur een mail via het contactformulier.