15 jarig bestaan

Op 2 januari 2001 zijn Bart en Nicole het Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen gestart. In die 15 jaar is er veel gebeurd.

Er zijn diverse verbouwingen geweest. Begonnen we in 2001 met een klein gedeelte van het pand, nu hebben wij het hele pand tot onze beschikking. Het team is in de jaren gegroeid en gewijzigd. Naast de grote verscheidenheid aan specialisaties die wij aanbieden, zijn er ook verschillende sportgroepen gestart. Tevens zijn er diverse cursussen zoals BabyFit! , PeuterFit!, Slank en Fit! en Valtraining die regelmatig terug komen. In 2016 starten we met een nieuwe cursus, dit is de Cognitiegroep. Zoals u kunt lezen blijft de praktijk innoveren en inspelen op behoeften en wensen van cliënten.

Sinds 2011 is de praktijk gecertificeerd als Topzorg en Pluspraktijk en vanaf begin 2012 ook HKZ (ISO9001) gecertificeerd.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen de afgelopen jaren. Wij staan ook in de toekomst voor u klaar. Als cadeau bieden wij u een gratis fysiofitheidsscan aan. Vraag bij de balie of uw fysiotherapeut naar een flyer.

Terug
We bestaan 12,5 jaar
We bestaan 12,5 jaar