Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Daar gaan we voor

Als je voor het eerst bij ons over de drempel stapt, wil je weten waarvoor we gaan. Om het deftig te zeggen: wat onze visie is. We snappen dat helemaal. Daarom willen we dat graag aan je vertellen.

Gaan voor kwaliteit

Wat we als team heel belangrijk vinden: kwaliteit leveren. Dat beweert natuurlijk elke fysiotherapiepraktijk, weten we. Maar het zegt wel wat dat we als behandelaren allemaal in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie -NL staan. De praktijk staat in het praktijkregister van Keurmerk Fysiotherapie. Daar kom je niet zomaar in.  Wat het Kema-keurmerk is voor elektrische apparaten, is dit keurmerk voor fysiotherapeuten. Om je een idee te geven wat we allemaal doen om in het register te mogen blijven: bij- en nascholingen volgen en elke maand stapels artikelen lezen over ons vak.

Verwijzing nodig? Geen punt

Juist omdat we zo hameren op kwaliteit, werken we veel samen met andere professionals in de regio. Mocht het nodig zijn, dan verwijzen je rustig door naar iemand buiten ons praktijk. Maken we geen punt van. We willen gewoon dat jij de allerbeste zorg krijgt.

Gek op ons vak. En dat gaat heel ver

We zijn als fysiotherapeuten en oefentherapeuten gek op ons vak. En dat gaat heel ver. Zelfs als we tussen de middag samen lunchen, hebben we het, boven een bakje sla of een broodje kaas, vaak nog over de nieuwste behandelmethodes. En komen we ergens niet uit, dan lopen we een paar deuren verder en kloppen rustig bij een collega aan voor advies.

Open en gezellig met elkaar omgaan

Als team kunnen we het prima vinden. We mogen elkaar graag. En als er toch iets is, praten we dat gelijk uit. Die gezellige en open sfeer kenmerkt onze praktijk. Daar scheppen wij zelf niet over op. Dat zeggen onze patiënten. Keer op keer. Mensen voelen zich snel thuis bij ons. En dat vinden wij heel belangrijk, want dat stukje ontspanning helpt weer bij het herstel en/of de therapie. Daar is dus over nagedacht.