Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Fysiotherapie bij kanker

Heb je kanker? Of heb je dat gehad? Dan komt er vaak zoveel op je af.  Je kunt als gevolg van de ziekte of de behandeling ervan last krijgen of houden van allerlei klachten. Je kunt pijn voelen. Stijf zijn in je spieren en gewrichten. Last hebben van littekenweefsel of een opgezwollen lichaamsdeel (oedeem). Voortdurend uitgeput zijn. Weinig of geen conditie hebben. Je kunt je gespannen of eenzaam voelen.

Onze oncologische fysiotherapeut helpt je bij dit soort klachten. We kijken goed naar wat je nodig hebt. Zo kunnen we in overleg met de huisarts/specialist ook andere specialistische hulp inschakelen. Denk aan een oedeemfysiotherapeut, een psychosomatisch fysiotherapeut, een psycholoog of diëtist.

Gespecialiseerde oncologische fysiotherapeut

Onze oncologische fysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die het gevolg zijn van kanker of de behandeling daarvan. Na een hbo-basisopleiding fysiotherapie volgde onze collega een erkende vervolgopleiding: ‘De fysiotherapeutische benadering hoe om te gaan met oncologische patiënten’. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie.

Meer informatie

Meer Informatie? Lees alles over eerste afspraak, verwijzing en vergoeding.

Heb je vragen? Of wil je gelijk een afspraak maken? Kijk op onze contactpagina.