Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Fysiotherapie bij MS

Tintelingen in je arm. Ineens dubbel zien. Een knie die niet meer goed beweegt. Zo begint multiple sclerose vaak. Je zult maar de diagnose krijgen. Dan staat je leven op z’n kop. Wat je altijd fluitend deed, kan ineens moeilijk worden. Wandelen, fietsen, tuinieren, douchen.


Is er iets aan te doen? Nee, je kunt de aandoening niet stoppen. Daar zijn we heel eerlijk over. Waar we je wel mee kunnen helpen:  de gevolgen van MS zoveel mogelijk beperken.  Door te kijken en te werken aan jouw houding en je manier van bewegen.

Je mag bij ons in de praktijk komen. Maar als het nodig is, vinden onze fysiotherapeut en oefentherapeut het absoluut geen punt om je thuis te ondersteunen. Zelfs als je (tijdelijk) in een rolstoel zit of in bed moet blijven, zijn er oefeningen mogelijk.

MS Zorg Nederland

We zijn aangesloten bij MS Zorg Nederland. Dat is een bewuste keuze. Want we willen dat jij de allerbeste zorg krijgt. Of dat nou in onze praktijk is of daarbuiten. Maakt ons niet uit.

In MS Zorg Nederland zitten veel verschillende zorgverleners die zich bezighouden met MS. Dan kun je denken aan fysiotherapeuten, oefentherapeuten,  verpleegkundigen, neurologen, ergotherapeuten, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. In onze regio hebben we zelfs een eigen netwerk van MS Zorg. Dat betekent dat we samen met jou en lekker dichtbij huis kunnen kijken welke zorgverleners jij nodig hebt en het beste bij jou passen.

Meer informatie

Meer Informatie? Lees alles over eerste afspraak, verwijzing en vergoeding.

Heb je vragen? Of wil je gelijk een afspraak maken? Kijk op onze contactpagina.