Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Helma Schouten

Waarom Helma fluitend naar haar werk gaat:

Het leuke aan het werk van baliemedewerker is het contact met de patiënten. Geen enkele dag is hetzelfde. Dit maakt het een leuke en afwisselende baan. Het belangrijkste van mijn werk vind ik dat patiënten zich welkom voelen. Als men belt is, geen vraag te gek en hoop ik dat ik iedereen kan helpen. Mijn taken zijn diverse telefoontjes beantwoorden, inplannen van patiënten, een praatje maken aan de balie en het contact onderling met collega’s.

Wat ik leuk vind bij de praktijk zijn de verschillende sportgroepen waar je de personen leert te herkennen en waarmee je een band opbouwt. Ik heb ook fijne collega’s. Het maakt niet uit welk werk je hier doet, iedereen staat voor elkaar klaar.

Helma's cv

Voordat Helma hier aan het werk is gegaan, heeft ze de opleiding verzorgende gevolgd. Hierna heeft Helma 15 jaar gewerkt als verzorgende in een verzorgingshuis in de buurt. Daarna heeft ze andere functies gehad in hetzelfde verzorgingshuis, waaronder receptiemedewerker en medewerker Gastvrijheid & Welzijn. Na 34 jaar daar gewerkt te hebben, zag ze de advertentie staan voor baliemedewerker bij fysiotherapeutisch centrum van Bergen en is ze deze leuke uitdaging aangegaan. Nu werkt ze hier al geruime tijd met veel plezier.